Number of visitors

 

Repotrs

Akik már részesei voltak

Szia!

H
. Helga vagyok, Keszthelyről!

HPV miatt voltam januárban dokinál,
levette a kenetet, s úgy volt, hogy majd hív, ha valami nem jó az eredményemen...eltelt két hét, s nem hívott,ezért én felhívtam...annyit mondott, hogy teljesen jó az eredményem, semmit nem mutattak ki...s semmilyen elváltozásom sincs...bár hozzá tette,hogy ez nem jelenti azt,hogy nem fog visszatérni, de most úgy néz ki,hogy elmúlt! (A korbbi vizsgálati érték P4-es volt!) Ennek nagyon örülök, s nagyon szépen köszönöm,a segítséget!!!
A csakracseppekről annyit tudok mondani,hogy nagyon bevállt,
az emésztésem most teljesen jó... Az alvásom az első időszakban nagyon jó volt, most egy kicsit megint rosszabbodott, de szerintem az időjárás miatt... a felfájásom megszűnt, meg a félelemérzetem is sokat javult, meg sokkal pozitívabb vagyok mindennel kapcsolatban... most kezdődik az allergia szezon, de most azt is úgy érzem, hogy nem jött úgy ki, mint ahogy szokott! Nagyon jó tapasztalataim vannak a cseppekkel kapcsolatban, úgyhogy nagyon szépen köszönöm!!!


Helga


Két komolyabb problémám volt, amin szerettem volna változtatni. Az egyik a pajzsmirigy-alulműködésem, ami miatt minden nap gyógyszert kell szednem, és két havonta ellenőrzésre kell járnom, a másik pedig (valószínűleg az elsővel összefüggésben), hogy nagyon lelassult az anyagcserém. Gondolom, nem kell mondanom, milyen gondokkal jár ez. Megkaptam a három kisüveg csakra-cseppet, amit szorgosan minden reggel bevettem, és hogy a lehető legtöbb időt mellettem legyenek, az éjjeliszekrényre tettem őket éjszakára. Kb. egy, másfél hét után vettem észre, hogy végre el kezdett beindulni az anyagcserém. Össze sem tudom hasonlítani, mennyivel jobban érzem magam. De aminek még inkább örültem, hogy a következő pajzsmirigy TSH vizsgálatnál a szokásos romlás helyett drasztikus javulást tapasztaltunk. A doktornőm csak csodálkozott, hogy mennyire jó, és hogy mennyire beindult a pajzsmirigy működésem. Ezek szerint ennyire jó a gyógyszer- mondja. Én pedig persze csak magamban mosolyogtam.

Ajánlom mindenkinek!
Viki


"Én tavaly novemberben találkoztam ezekkel a cseppekkel előszőr. Pánikbeteg voltam és az orvosok nem tudtak rajtam segíteni, csak ideig-óráig hatottak a gyógyszerek, gondoltam egy próbát megér. Nekem teljesen bevált,nem kell már jó ideje gyógyszert szednem és végre ki tudok mozdulni egyedül is itthonról,régen ez nem ment,maximum pár méterre. Nálam fokozatosan fejtette ki hatását, nem egyszerre oldódott meg minden. Figyelembe kell venni, hogy kis mértékü vissaesés várható az elején, de utánna fokozatosan oldódnak fel a gondok, bajok. Nálam ez úgy volt, hogy egyre messzebb tudtam, mertem elsétálni, utánna autóba is be mertem ülni itt a környéken,azután egyre messzebb. Kis türelem kell hozzá,de megéri kivárni."

B. Balázs

36 éves nő vagyok, ismeretlen okból magasvérnyomásbeteg kb 6 éve....Sokáig próbálkoztak az orvosok a megfelelő gyógyszer megtalálásával, sikerült kb 1év UTán...azóta minden nap gyógyszert kell szednem ilyen fiatalon. Magamról, nem vagyok túlsúlyos, cukorbeteg, megpróbálok egészséges életet élni, sportolok, családomban nem volt magasvérnyomás beteg, talán a nagymamám, ezért is érthetetlen ez a betegség számomra. 2010 November 17én kezdtem el általad programozott csakracseppeket, (koronacsakra, gyökércsakra) minden nap becsülettel csepegtettem, egy napot sem hagytam ki..
Először igazából nem éreztem semmilyen változást, kicsit szkeptikus is voltam, de gondoltam egy próbát mindenképp megér, és akartam is hogy használjon. Igy felbátorodva egy hónap használat után, a megbeszéltek szerint elkezdtem felezni a gyógyszeremet, sajna 3 nap múlva már rosszul voltam, hogy nem a megadott megnnyiséget szedtem, igy 150-160-as vérnyomással keltem fel, vert a viz, őrjöngtem stb...igy visszaálltam a gyógyszer teljes szedésére, de a csakracseppeket is tovább szedtem, és a második hónap után ismét megfeleztem a gyógyszert, és csodák csodájára, immáron 3 hete elégnek bizonyul a gyógyszeradagom fele, minden nap 3 szor mérem a vérnyomásomat, és csodálatos normál értékek között mozog.
Sokszor előfordult váratlanul, hogy gyógyszer mellett, kiugróan felszaladt a vérnyomásom tömeges helyeken, pl reptér, bevásárlóközpont, ez a kiugrás szörnyű volt, mert bevérzett a szemem, homályosan láttam, fulladtam, szóval igazán erős rosszullét fogott el, vagy ha nagyon felpörgettem magam jókedvemben, igy örömködni sem tudtam igazán. Erre volt egy extra befujóspraym, amit mindig magamnál kellett hordani, nagyon erős értágitó. Ezek a esetek is teljesen megszüntek a cseppek használata óta.
Azóta erőtlejesen hirdetem ezt a csodaszert, amit én magam is alig hiszek el még mindig, látom az esélyt, hogy 1 hónap múlva teljesen elhagyhatom ezt a gyógyszert és vérnyomásbetegségnek nyoma sem lesz. Természetesen mikor vége a 3 hónapnak, amit előirtál a csakracseppre, elmegyek a belgyógyászomhoz, csináltatok egy komplett kivizsgálást és elhagyom teljesen a gyógyszer használatát, és gyógyultnak fogom magam mondani..
Köszönöm szépen, hogy ezt a mesterművet megalkottad, örök hálám....és folytatjuk tovább a többi csakra, meg csipp-csupp betegség kijavitását....

üdv:
Alexa