Látogatók száma

 

Tökéletes csakrák, a tökéletes egészségért


Amikor az ember egészséges, azt hiszi mindez örökké tart. Ha pedig rádöbben, hogy mindez nem igaz, azonnal megoldást keres. Az első út az orvoshoz vezet, de van, hogy ez nem segít. Ha ez az ember egy kicsit nyitottabb, vagy a beavatkozástól fél, elindul egy másfajta gyógymód felé, és körülnéz az alternatív megoldások között.

A csakracseppek is ilyenek. Egy olyan alternatív megoldást kínálnak az ember testi-lelki egyensúlyánák helyreállítására, amire évezredek óta nem volt példa civilizációnk fejlődése során.

Az emberiség jövője a múltjában keresendő. Az emberiség mindig birtokában volt a gyógyítás csodájának évezredekkel azelőtt, hogy a gyógyszerek legördültek volna a gyártósorokról. Egyes kultúrákban a gyógyító akkor kapott fizetést, amikor az beteg egészségessé vált. Így érdekében állt, hogy sikeresen végezze munkáját.


A csakracseppek elkészítésének módját Atlantiszról hozta vissza korunk egyik legnagyobb spirituális mestere, tanítója. Kevesen juthattak hozzá, zárt körben, ismerősökön keresztül terjedt a híre, de elérkezett az idő, hogy most már mindenki számára elérhetővé váljon.

Működésük elsődlegesen nem a tünetek kezelése terjed ki. Fájdalmat csökkenteni, elterelni a figyelmet a valódi problémáról. Ellenkezőleg. Megoldani azt a problémát, amit idáig nem tudtunk, vagy nem mertünk megtenni. Lelkileg és fizikailag egyaránt.

A csakrák leírásainál mindenki magára fog ismerni. Keresd meg a hibát és oldd meg a gyökerénél. Olyan mélyen, ahogy eddig még sosem volt lehetőséged...