Látogatók száma

 

A csakracsepp

Mi is az a csakracsepp?

Álatlános tudnivalók a csakracseppekről :

A csakracsepp egy világon egyedülálló készítmény. Működését leginkább a homeopátiához lehetne hasonlítani. Az üvegben található folyadék a hordozó anyag, ami hat az a benne található rezgés, frekvencia.

A rezgések, sugárzások hatással vannak a szervezetünkre. Elektromos berendezések, mobil telefonok, földsugárzás és még sorolhatnám. Különböző frekvenciákat használnak fel a biorezonancia vizsgálatoknál, kezeléseknél. Ez nem hit kérdése, ezek tények. Ha tudatlanul radioaktív anyaggal a zsebünkben sétálunk, az eredmény halálos lehet. Ha viszont a személyre szabott csakra cseppünk van a közelünkben, akkor az eredmény a megújuláshoz vezethet.


 

Napi egyetlen csepp elegendő információt ad az agynak, ahhoz, hogy kijavítsa mindazokat a hibákat amikkel jelenleg rendelkezünk. Immunrendszerünk mindent képes elhárítani. A csakracsepp célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a betegségekre, tünetekre, amik ellen nem védekezik. Egy teljes kúra 2-3 hónap!

Minden betegség egy tanulási folyamat. Mindenki maga választja azt. De persze ki kívánja magának, hogy rákos legyen, vagy egyáltalán bármi baj érje? Senki! Mégis, ahogy élünk, gondolkodunk, stresszelünk, egy idő után tartós tüneteink alakulhatnak ki. De ennek vannak előjelei. Tudjuk, hogy változtatni kellene, de vagy nincs rá lehetőségünk, vagy félünk megtenni azokat. Vagy olyan mélyen van bennünk a proléma, amit ha meg is találunk pszichológusok, terapeuták segítségével, akkor sincs erőnk megváltoztatni.

A csakra cseppek belső változást indítanak el. Olyan mélyen, ahol még ez idáig senki és semmi. Mondhatnánk hogy az energetikai DNS-ünket írják át. Az energiatestünk (auránk) és csakráink pozitív változása a fizikai, lelki problémáinkat is orvosolja. Ha pedig belsőnkben rend van testileg-lelkileg akkor körülöttünk is rend van.

Jelenlegi problémánk gyökerezhet a gyerekkorunkban. előfordulhat, hogy nem is emlékszünk, hogy mik lehetnek ezek. De a tünetek alapján, amik az egyes csakrákhoz tartoznak pontosan fel tudjuk tárni magunk előtt, hogy melyik életszakaszból származnak.

Egy példa a könnyebb megértésért.:

Valaki gátlásos, tele van félelemmel, jelenleg 25 éves. Önbizalom hiányos, szexualitása megélésével is vannak problémái, gyakran aggódik sokszor akkor is, ha nincs oka rá. Keres magának. Fél az érzéseitől stb. A FÉLELEM és bizonytalanság program a gyökércsakrában alakul ki ami 7 éves korunkig fejlődik. Közvetlenül utána 7-14 éves korunkig a nemi csakrán van a sor. A félelem átkerül a nemi csakra fejlődési szakaszába is és tovább az összes csakrában ott lesz, mint fejlődési zavar amíg csak az ember él! De ha a félelem programot megszüntetjük a gyökér csakrában, akkor az összes csakrából eltűnik és az egyénből is! Lelkileg felszabadul, a tünetek létezésének innentől kezdve semmi értelme, megindul a regeneráció.