Látogatók száma

 

Kérdés-válasz

Gyakran Ismételt Kérdések

 

 

Mi a csakra gyógyászat?

 
 

A csakra gyógyászat egy holisztikus rendszer,energetikai, lelki, fizikai betegségek kezelésére. Más holisztikus, hagyományos orvosi, alternatív gyógyászati módszerek mellett is használható. A csakracseppeket mindíg párosan kell adni. A csakrák mindíg polárisan működnek egymással.

  • A gyökércsakra (1) párja a koronacsakra (7),
  • a nemicsakra (2) párja a homlokcsakra (6),
  • a napfonatcsakra,- elosztó csakra (3) párja a torokcsakra (5).
  • A szívcsakra (4) egyedül áll, ő a központ amely a tudatot és a tudatalattit egyesíti.

Ha valaki a gyökér csakrát választja, ahhoz hozzá kapja a korona csakra rezgését is. Ez az egyensúly miatt kell, hogy kontroll legyen a gyökércsakra változása felett.

 

 

Mennyi ideig tart egy kezelés, kúra?

A kezelés időtartama pontosan nem meghatározható. Általában elmondható, hogy 2-3 hónap. A terápia hossza személy és probléma függő. Áltatlában a páciens maga megérzi, hogy mikor érte el a számára aktuális fázist. Ehhez érdemes az idő múlásával tanulmányozni a csakra leírását és így lehet venni, fel lehet ismerni a változásokat.

 

Hogyan használjam, mindenképp be kell venni?

Nem kötelező bevenni. Kisgyermekeknél, vagy alkoholistáknál nem is javasolt. Utobbinál azért nem, mert tartalmaz alkoholt. A három számozott üvegetből (1. a kiválasztott csakra, 2. a választott csakra párja, 3. a választott tüneti terület) be kell venni 1-1 cseppet naponta a számok sorrendjében. Ebből kapja az energiarendszerünk a szükséges információt, amit 24 órán keresztül tárol. Mindegy melyik napszakban vesszük be. A másik lehetőség, -vagy a bevétellel párhuzamosan- tartsuk a párnánk alatt este, hogy egész éjjel az auránkban legyenek. Ha valaki teheti hordhatja magánál is. Minél többet hat a rezgése, annál jobb.

 

Mi történik ha kihagyok egy-két napot véletlenül?

Ilyenkor az a kérdés, hogy gyógyulni akarsz-e vagy sem? Ne hagyj ki, de ha mégis, nem kell az elmulasztott cseppeket bevenni. Mindegy, hogy egy cseppet veszel be vagy felhajtod az egész üveget. Az információ kis mennyiségben is ugyanaz mint nagyban. Ha egy hét kimarad akkor viszont újat kell csinálni! Célszerű éjjel ezért is a közeledben, az aurádban tartani, hogy ha elfelejtenéd bevenni, akkor is kapjad a benne lévő rezgést, információt.

 

Várható-e tünetfelerősödés?

Előfordulhat, hasonlóan, mint a homeopátia esetében. Ha valakinek komoly pszichés tünetei vannak és a csakracsepptől ezek joban beindulnak hirtelen az a változás jele. Esetükben javasolt a lefekvés elötti bevitel, hogy a változás elsődlegesen álmukban történjen meg. A hatás akkor is megtörténik, ha nem vagyunk éber tudatunknál. Köztudott, hogy álmunkban a regeneráció is sokkal gyorsabb.